vrijdag 8 augustus 2014

Supertramp

Sommigen vragen mij.. hoe kun je zo over je zelf schrijven? Een blog die iedereen kan lezen. Alsof je geen geheimen hebt en dat je alles zomaar bloot geeft.

Ik heb daar ook wel eens over nagedacht. Maar op mijn blog Supertramp in Italy staan ook weer niet alle verhalen. Misschien alleen de leuke. Ik maak natuurlijk ook minder leuke dingen mee. Zoals iedereen. Als ik alles werkelijk zou delen, dan kan ik beter een boek schrijven...

Monti Sibillini
Maar Supertramp in Italy is ontstaan 6 jaar geleden toen ik reisde door Italie. Van Noord naar Zuid. En Supertramp betekent voor mij veel. Ik wil dat vasthouden. Mijn avonturen en belevenissen in Italie zijn leuk. Vaak vergeet ik ervaringen op te schrijven, maar dat komt omdat ik ook een blog schrijf voor Villa in Umbria. Voor mijn werk. En daar vind je al heel veel informatie over Umbrië (bijvoorbeeld over restaurants, wandel,- fietsroutes, wijnproeverijen, festivals....)

wijnproeverij
Dit is echt mijn persoonlijke blog: Supertramp in Italy. En ik vind het leuk over andere dingen te schrijven, zoals over mijn skivakantie in Val di Fassa Trentino, of over mijn trainingen voor hardloopwedstrijden in Umbrië en in Toscane.

Val di Fassa Trentino
Aanstaande zondag loop ik een wedstrijd in Montepulciano van 10 km. Dat is een leuk toeristisch wijndorpje in Toscane, en maar (ongeveer) 20 km rijden van mijn huis. Het is warm in Umbrië. Vandaag heb ik geprobeerd me aan mijn schema te houden, maar dat is me gewoonweg niet gelukt. Ik moest 7 x 1 km/5 min, daarna 4 x 1 km/4.50  min en daarna 3 x 1 km/4.40 min. Uffa... In het begin wilde ik doorzetten, maar het ging echt niet. Ik heb 10 km gelopen in 50 min. in een temperatuur van ongeveer 30 graden... Dat vond ik al heel wat. En daarna 2 km uitlopen.

Velen zullen denken dat ik gek ben. Misschien ben ik dat ook wel. Maar ik wil sneller worden, ik wil een PR lopen op de halve marathon in Amsterdam. Binnen de 1.39. En daarvoor moet ik trainen. Gelukkig loop ik dit jaar geen hele marathon, daar moet ik even niet aan denken. Misschien dat ik in april met mijn hardloopgroepje uit Umbrië en Toscane de Marathon van Rotterdam ga lopen....  wie weet. Maar eerst Bologna (halve marathon) en daarna Amsterdam (halve marathon).

in Toscane..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten