dinsdag 29 november 2011

good job!

Umbriebeecoming gaat in januari de conferenties houden in Nederland:

Follow Bee on tour
17 januari radio uitzending Cucina Italiana
18 januari conferentie Dante Alighieri Maastricht
19 januari conferentie Dante Alighieri Enschede
20 januari conferentie Dante Alighieri Dordrecht
21 januari conferentie Dante Alighieri Rotterdam
22 januari conferentie Dante Alighieri Eindhoven
23 januari conferentie l'Istituto di Cultura di Amsterdam

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het wordt super gaaf. Tijdens de lezingen worden leuke verhalen verteld, filmpjes en foto's worden vertoond, interviews worden gehouden, wijnproeverijen.. En dat allemaal samen met mijn collega's uit Terni en Florence van Umbria Lab: www.umbrialab.it

In december naar Umbria. Waaa, zin in! Veel afspraken, en regelen. Vakantie? Nee, niet echt. Maar ik ga zeker genieten! Ik kijk er naar uit iedereen weer te zien...

woensdag 16 november 2011

Radio Onda Italiana

Gisteren op de radio geweest voor promotie van het festival Umbriabeecoming 2012. Samen met Marina hebben we 2 uur volgepraat over o.a. de lekkere Moscato wijnen in Piemonte, Greetjes kookboek, Nederlandse recepten (bloedworst) en over de programmering en activiteiten van het festival in Umbrie. De muziek die gedraaid werd was gekozen door mij.

Na de uitzending zijn we bij de buren nog een "dolce" gaan eten met een klein glaasje vin santo..ottimo.

Wellicht voor de uitzending Radio Cucina op 17 januari ben ik er weer bij maar dan met de staff Umbria Lab. Die komen in Nederland om lezingen en presentaties te houden bij diverse Dante Alighieri scholen en het instituut in Amsterdam over het Umbriabeecoming festival 2012. Super ganzo!

Voor informatie over de uitzending: www.radiocucina.blogspot.com
www.ondaitaliana.org

dinsdag 8 november 2011

Italie Evenement mei 2012

Vandaag een goed gesprek gehad met Maestro Events voor het festival Umbria Beecoming 2012. Dit gaat veel beloven. En het wordt alleen maar beter en mooier. In plaats van een koffie bij het gesprek een goed glas witte wijn. Daarom ben ik zo gek op Italië. Just do it and who cares. Maar nu er tegen aan voor het festival, zin in. Heeeel veel. In december weer naar Terni voor het programma van het festival en natuurlijk vooral veel lachen, dansen, drinken, eten, en Marco pesten. Waaaaaa.

Volgende week ben ik op de radio "Radio Onda Italiana" samen met Marina. Stay tuned..

En ik heb het geregeld, we staan in "il giornale della fiera", dit is alleen maar het begin.
http://tinyurl.com/cgm27hk